Profilhörnan Om oss

Om oss

Vi drivs av något speciellt. Vi vill att du som kund hos oss ska få den bästa servicen. Vi strävar efter att du ska få den bästa produkten som vi kan prestera. Vi vill vara stolta över att ha dig som kund och framförallt, vill vi att du ska vara stolt över oss. Vår önskan är att när du har varit hos oss, ska ha den speciella känslan av att du fått det bästa från de bästa. Det är enkelt att säga, svårare att leva upp till. Men vi drivs av detta!

Ljungby Textiltryck & Brodyr AB startades 1985 av Johan Råsbrant. Det började som ett litet enmansföretag på Kungsgatan i Ljungby med enbart textiltryck. 1996 köptes den första brodyrmaskinen in och 2000 flyttades företaget till nuvarande lokaler på Fabriksgatan. 2009 öppnade vi vår butik, Profilhörnan.

Numera kallar vi oss kort och gott Profilhörnan. Vi har kunder över hela Sverige men framförallt lokalt kring Ljungby. Närheten till företagen gör att vi snabbt kan färdigställa leveranserna. Vi producerar tryck på de flesta typer av textil. Vi använder oss av tre olika märkmetoder på textil: screentryck, transfer och brodyr. Våra främsta arbetsområden är märkning av yrkeskläder, profilkläder och idrottskläder. Men vi jobbar även med reklamartiklar och digital originalframställning. Nästan allt vi producerar görs hos oss i Ljungby. Tillsammans har vi lång erfarenhet av märkning på textil och vet vad som fungerar. Vi hjälper dig gärna från idé till färdig produkt – När du vill märkas!